Artisten Shepard Fairey stöder Indie-platser med NIVA Flood Magazine-omslag

Den kända konstnären Shepard Fairey och Flood Magazine har samarbetat för en speciell ”Action Issue” av tidningen populärkultur och konst som kommer att stödja National Independent Venue Association och dess akutfond.

Specialutgåvan på 160 sidor, som påminner om en soffbordbok, innehåller bidrag från gästredaktörer, artister, fotografer, arrangörer och skapare inklusive Shepard Fairey, HER, Cordae, David Byrne, Vic Mensa, Michael Stipe, Patti Smith, Nicholas Braun , Flaming Lips, Rain Phoenix, Dem Jointz, Dinner Party (Kamasi Washington, Robert Glasper, 9th Wonder, Terrace Martin), Danny Clinch, Michael Lavine och mer.

Frågan inkluderar intervjuer med arrangörerna av väljarförespråkarorganisationer Rock The Vote och HeadCount, diskussioner om koronaviruskrisen som ställs inför oberoende platsägare över hela Amerika och mer.

”Som oberoende kulturfokuserade journalister är det viktigt att berätta de historier som kanske inte berättas av vanliga medier, vilket resulterar i att en stor del av landet förblir omedveten om de outplånliga bidrag som många skapare inom konsten ger i ett försök att hjälpa göra saker bättre i deras samhällen, öka medvetenheten om oroliga frågor och en myriad av nationella och globala orsaker däremellan, säger Randy Bookasta, medförläggare och redaktionschef för FlOOD Magazine. “Vi tackar Shepard Fairey för hans stöd för att hjälpa oss att höja medvetenheten om de röster, handlingar och initiativ som skaparna presenterade i denna specialutgåva.”

Fairey, som lanserade OBEY-klädkollektionen, designade tre specialomslag för tidningens actionnummer. Fairey kommer att välja ett av dessa omslag för att reproducera som ett begränsat autografiskt konsttryck som kommer att säljas för att samla in pengar för NIVA med 100% av intäkterna från affischens konsttryck tillägnad saken.

”Jag var hedrad över att skapa den här utgåvan av FLOODs omslagskonst, som är tänkt att inspirera till handling och hopp för framtiden. Jag har länge varit fan av tidningen och i en anda av att göra framtiden kände jag också att det var viktigt att hjälpa #SaveOurStages genom att donera till NIVA Emergency Relief Fund. Musik är hjärtslag i mitt arbete, det inspirerar mig dagligen både soniskt och lyriskt. Vi kan alla komma ihåg de föreställningar som formade oss och de utrymmen där vi upplevde dem, och jag uppmanar dig att göra vad du kan för att stödja våra oberoende platser så att många fler generationer också kan hitta sitt utrymme. Tack för att du bryr dig och få ditt exemplar av FLOM NU !, ”sa Shepard Fairey.

Recommended Articles